.

.

Homyl Zaštitne Slučaj Pokriti Oklop sa Razdvojene Remen Dodatak Hollow Dugme Dizajn za Fuji Instant Kamere - Mini8 8 9 Plus

Homyl Zaštitne Slučaj Pokriti Oklop sa Razdvojene Remen Dodatak Hollow Dugme Dizajn za Fuji Instant Kamere - Mini8

Stupnjevi:

KM 22.20
Iznos
Tova je dostupna

* Napravio visokog kvaliteta PVC materijal, ovo transparentni oklop zaštitim svoju kameru iz prašine ogrebotine i štete bez blokira istovremeno izgled vaših kameru. * Precizan dizajn, slučaj neće utjecati na kameru pucnjave, niti će to uticati na upotrebu dugmad, dovodi odgovara tvojoj pucnjave. * Neodoljiva i mrlja otporna čak i kristal slučaju je koristio dugo vremena, to će izgleda kao nova jedan jedini nakon se brisanjem sa peškir. * Ovih slučajeva su dizajnirani za Mini8 Mini 8+ Mini9 Mini40 Mini90 Liplay Mini11, možeš izabrati što ti treba da odgovara tvojoj kameri. * Dolazi sa šarene je odvojiva remen, oslobodi ruke, lako je da se koristi, pogodan za vanjski ili zatvoreni, lako visi i lako nositi.Opis : Napravio visokog kvaliteta PVC materijal, ovo transparentni oklop zaštitim svoju kameru iz prašine ogrebotine i štete bez blokira istovremeno izgled vaših kameru. - Dolazi sa šarene je odvojiva remen, oslobodi ruke, lako je da se koristi, pogodan za vanjski ili zatvoreni, lako visi i lako nositi. - Neodoljiva i mrlja otporna čak i kristal slučaju je koristio dugo vremena, to će izgleda kao nova jedan jedini nakon se brisanjem sa peškir. - Precizan dizajn, slučaj neće utjecati na kameru pucnjave, niti će to uticati na upotrebu dugmad, dovodi odgovara tvojoj pucnjave. - Ovih slučajeva su dizajnirani za Mini8 Mini 8+ Mini9 Mini40 Mini90 Liplay Mini11, možeš izabrati što ti treba da odgovara tvojoj kameri.Specifikacija : Materijal : PVC - Veličine : Standard, Savršeno odgovara camera Package Uključuje : 1 Deo Kameru Zaštitne Case Note : 1. Molim vas, dozvolite malo greška zbog priručnik za mjerenje.2. Zbog razlike između drugačije prati, slika možda se ne odnose na stvarnog boja predmeta.3. Želim ti divan-line u kupovinu!Izabrao sve što ti treba u našu radnju.Ti ćeš lepo kupovinu iskustvo i naći kvalitetne proizvode, a službe odgovara politiku.

Više informacija

- Material:
PVC
- Size:
Standard, Perfect fit the camera
Package Includes:
1 Piece Camera Protective Case :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Najbolje ponude u kategoriji