.

.

Prst Vježba, TPR Prenosni Unaprijediti Ruku Grčeva Spriječiti Provući Ruku Stisak Strengthener Pere za Kompjuter Entuzijasti

Prst Vježba, TPR Prenosni Unaprijediti Ruku Grčeva Spriječiti Provući Ruku Stisak Strengthener Pere za Kompjuter

Stupnjevi:

KM 6.44
Iznos
Tova je dostupna

Spriječiti Skliznuti : Ruku oporavak exerciser sa anti skliznuti čestice dizajn, što može efikasno spriječiti skliznuti i također daj dlan udobno mi masira iskustvo.Lako Stisak : Sa četiri prsta rupa je još u skladu sa strane inžinjering dizajn, stisak ruke exerciser je lako zadržati, pogodan za prst exerciser od mnogi odrasli.Prenosiv Veličine : Prst obuku exerciser je mali u veličinu i svjetlo u težinu, lako nositi i radnja, možeš ga koristiti kad si autobusom, gledati TV, ili je u kancelariji, itd.Generalno Koristiti : Odrasli prst fleksibilnosti exerciser može poboljšati ruku grčeve, artritis i moždani udar, može se koristiti za telefon i kompjuter entuzijasti, i također pogodan za one sa ADHD.Pere Dizajn : Ruku stisak strengthener napravio visokog kvaliteta TPR materijal, mekana i udobno, može biti oprala čistu vodu, koja je zgodno za tebe da ga koristiš.Karakteristika : 1. Spriječiti Skliznuti : Ruku oporavak exerciser sa anti skliznuti čestice dizajn, što može efikasno spriječiti skliznuti i također daj dlan udobno mi masira iskustvo.2. Lako Stisak : Sa četiri prsta rupa je još u skladu sa strane inžinjering dizajn, stisak ruke exerciser je lako zadržati, pogodan za prst exerciser od mnogi odrasli.3. Generalno Koristiti : Odrasli prst fleksibilnosti exerciser može poboljšati ruku grčeve, artritis i moždani udar, može se koristiti za telefon i kompjuter entuzijasti, i također pogodan za one sa ADHD.4. Prenosiv Veličine : Prst obuku exerciser je mali u veličinu i svjetlo u težinu, lako nositi i radnja, možeš ga koristiti kad si autobusom, gledati TV, ili je u kancelariji, itd.5. Pere Dizajn : Ruku stisak strengthener napravio visokog kvaliteta TPR materijal, mekana i udobno, može biti oprala čistu vodu, koja je zgodno za tebe da ga koristiš.Specifikacija : Predmet Tip : Prst Fleksibilnosti Exerciser Material : TPRSize : Povrsine. 9.5 x za 9,5 x 1.9 cm / 3.74 x 3.74 x 0.75 u Važećim Ljudi : Kancelariji, ne izlazi iz kuće ljudi, fitness people Efficiency : jačina trener za odrasle, unaprijediti ruku grčeve, artritis i moždani udar, može se koristiti za telefon i kompjuter entuzijasti, i također pogodan za one sa ADHD.Važećim Simptome : Dama dnevnik exercise Grip Snagu : 18kg /40lb Paket Listu : 1 x Finger Fleksibilnosti Exerciser.

Više informacija

Item Type:
Finger Flexibility Exerciser
Material:
TPR
Size:
Approx. 9.5 x 9.5 x 1.9cm / 3.74 x 3.74 x 0.75in
Applicable People:
Office workers, homebody men, fitness people
Efficiency:
Grip strength trainer for adults, improve hand spasms, arthritis and stroke, can be used for phone and computer enthusiasts, and also suitable for those with ADHD.
Applicable Symptoms:
Lady daily exercise
Grip Strength:
18kg /40lb
Package List:
1 xFinger Flexibility Exerciser :

Najbolje ponude u kategoriji